Міжнародний день безневинних дітей, які стали жертвами агресії

Генеральна Асамблея ООН щорічно 4 червня відзначає Міжнародний день безневинних дітей-жертв агресії, щоб вкотре привернути увагу до страждань малечі.
Його Високоповажність Радник-консул Посольства пан Дауд Джаллуд взяв участь у заході, присвяченому Міжнародному дню безневинних дітей – жертв агресії, що був спеціально організований Радником – уповноваженим Президента України з прав дитини та дитячої реабілітації Дар’єю Герасимчук. Також до заходу долучилася Перша леді України Олена Зеленська, Міністр закордонних справ Дмитро Кулеба, Координаторка системи ООН в Україні, гуманітарна Координаторка пані Деніз Браун, очільники та представники агенцій ООН в Україні, посли та представники посольств та інших дипломатичних установ інших країн в Україні, міністри та представники Офісу Президента України, міністерств та відомств.
Під час церемонії пам’яті загиблих дітей перед меморіалом Другої світової війни у Києві Перша леді Олена Зеленська звернулася до міжнародної спільноти, зі словами: «Допоможіть нам врятувати наших дітей».
Присутні ознайомилися з експозицією «Недописані книги життя», а також поклали іграшки на локації «Мартиролог дітей», ушанувавши пам’ять юних українців, чиї життя були обірвані.