Посол Даджані зустрічається зі своїм китайським колегою в Києві: підкреслюючи солідарність з палестинським народом і обговорюючи політичні події

пан посол Хашем Даджані зустрівся з Його Високоповажністю послом Китайської Народної Республіки паном Фань Сянжуном у штаб-квартирі Посольства Китаю у столиці України, місті Київ. Під час зустрічі обговорювалися останні політичні події та триваюча ізраїльська агресія у Секторі Газа. Окрім цього, пан посол Даджані від імені всієї Палестини та її уряду висловив вдячність Китаю, його керівництву та усьому дружньому китайському народу за їхню солідарність, непохитну підтримку палестинського народу та їхню справедливу справу.
Також пан посол високо оцінив зусилля Китаю щодо організації діалогу з примирення між палестинськими угрупованнями, результатом якого є підписання Пекінської декларації з метою сприяння національній єдності Палестини.
У свою чергу, пан посол Китаю Фань Сянжуан відзначив хороші двосторонні історичні відносини між двома дружніми країнами, та запевнив, що Китайська Народна Республіка і надалі буде продовжувати підтримувати права палестинського народу на самовизначення та створення своєї незалежної держави за принципом дводержавності відповідно до резолюцій, що мають міжнародну легітимність.